Deze vacature is reeds vervuld.

Van Dorp is een innovatieve en duurzame technische dienstverlener, een familiebedrijf met ruim 1.500 medewerkers en 22 vestigingen actief door geheel Nederland. Techniek is de basis, maar de toegevoegde waarde zit hem in het verzorgen van de totale technische en facilitaire dienstverlening. Zo helpt Van Dorp haar klanten hun doelstellingen te realiseren: van een gezonde leef-, werk- en leeromgeving tot het laten floreren van hun business.

Momenteel bestaat de vacature voor een betrokken, resultaatgerichte

HR Business Partner

Tactisch & strategisch; regio Zuid-West                      Rotterdam

Wat ga je doen?

Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het adviseren en coachen van directie en management op het gebied van personele en organisatorische vraagstukken op - tactisch en strategisch - niveau in de regio Zuid-West van Van Dorp. Je hebt een expertiserol op één of meerdere centrale M&O innovatiethema's en bent betrokken bij veranderprocessen, leiderschaps- en teamontwikkeling en het implementeren van nieuw HR-beleid.

Je bent een betrouwbare ambassadeur van de organisatie en voelt je medeverantwoordelijk voor het bereiken van de bedrijfsdoelstellingen. Je denkt mee over de bedrijfsontwikkelingen van jouw aandachtsgebied en wat dit betekent voor het landelijk HR-beleid. Je neemt deel aan de lokale MT's en geeft proactief advies over beloningsvraagstukken, functioneren en beoordelen, talentmanagement en inzetbaarheid. Daarnaast begeleid je veranderprocessen, geef je invulling aan leiderschaps- en teamontwikkeling en nog veel meer.

Daarnaast werk je samen met de Corporate Recruiter en de HR medewerkers van de vestigingen om HR-beleid in jouw regio vorm te geven. Als onderdeel van het team van HR Business Partners heb je ook regelmatig overleg op het Dienstencentrum in Zoetermeer. Als HR Business Partner is het belangrijk dat je organisatiesensitief en doortastend te werk gaat en goed kunt samenwerken met verschillende mensen. Je houdt de wisselende bedrijfsbelangen en personele aangelegenheden goed in het oog en werkt graag in een veranderende omgeving waar nog veel opgezet moet worden.

Wat krijg je bij Van Dorp?

 • Je krijgt natuurlijk conform de CAO Metaal & Techniek - Technisch Installatiebedrijf een goed salaris dat past bij jouw werkervaring en opgedane kennis;
 • Ook krijg je een onkostenvergoeding per gewerkte dag;
 • Daarnaast heb je een aantrekkelijke pensioenregeling bij het Pensioenfonds Metaal & Techniek;
 • Bovendien krijg je 25 vakantiedagen en 6 of 13 ADV-dagen om voldoende te genieten en ontspannen;
 • Verder kom je bij de Van Dorp Academie in aanmerking voor interne en externe erkende opleidingen, trainingen en cursussen om bij te blijven in je vak en je verder te ontwikkelen voor morgen;
 • Trouwens, je kunt erop vertrouwen dat Van Dorp de basisdingen om succesvol je werk te doen op orde voor je brengt; een goede laptop, mobiele telefoon en goede systemen om mee te werken;
 • Tenslotte krijg je, omdat je een functie hebt waarvoor je reist, een elektrische leaseauto waarmee je ook privé kunt rijden.

Wie ben jij?

 • Een afgeronde opleiding op HBO-niveau richting HRM, sociale wetenschappen of aanverwant heeft onze voorkeur, maar als je op een andere manier kunt aantonen dat je over de benodigde kwaliteiten beschikt, horen we dat natuurlijk even graag (een diploma zegt tenslotte niet altijd alles).
 • Het zou mooi zijn als je 4 jaar ervaring hebt in dezelfde of een soortgelijke rol (bij een collega-installateur bijvoorbeeld). We vinden vooral ervaring met het ontwikkelen en implementeren van HR-beleid belangrijk.
 • Omdat je een functie hebt waarvoor je in de regio moet kunnen reizen per auto, heb je een rijbewijs B – en je vindt autorijden ook leuk.
 • Tenslotte is het handig dat je een VOG kunt overleggen. Heb je ‘m nog niet of is ‘ie verlopen? Dan regelt Van Dorp dat je ‘m (opnieuw) kunt halen, geen punt.

Wie is Van Dorp?

De regio Zuid-West van Van Dorp bestaat uit de vestigingen Rotterdam, Rotterdam-CISO, Van Dorp Projecten en Breda. Totaal hebben ze hier meer dan 400 medewerkers die vol enthousiasme en passie werken aan de verschillende disciplines installatietechniek die ze als bedrijf biedt. In samenspraak met de vestigingen en de regiodirecteur bepaal je je eigen agenda. Ook incidenteel thuiswerken hoort tot de mogelijkheden, want soms moet je écht even dat adviesrapport schrijven zonder dat iedereen je iets komt vragen, natuurlijk. Als onderdeel van het team van HR Business Partners heb je ook regelmatig overleg op het Dienstencentrum in Zoetermeer. Je houdt van een ambulante functie en bent daar ook flexibel in – want jij bent daar waar het werk is.

Word jij de nieuwe dorpsgenoot bij Van Dorp? 

Herken jij je in het profiel en heb je interesse, stuur dan meteen je cv naar HRM-Partner tav Herman Bosma.

E-mail: hbosma@hrm-partner.nl 

Je bent ook van harte uitgenodigd contact op te nemen.

Ik vertel je er graag meer over!

Tel.: 06 – 53 729 045 

Van Dorp heeft deze functie exclusief bij HRM-Partner uitgezet en kiest er daarmee dan ook voor om niet rechtstreeks door kandidaten en/of andere bureaus te worden benaderd.

Verder nog nuttig te weten:

“Van Dorp kenmerkt zich ook als een familiebedrijf met korte lijnen en een transparante organisatie. Ons bedrijf is continu in beweging Wij hechten veel waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers en bieden onze medewerkers veel ruimte om zich te kunnen blijven ontplooien. En bovenal zijn wij gewoon een heel leuk bedrijf om bij te werken!”

 

Tags: hr adviseur, business partner, generalist, projecten, tactisch, strategisch, hr development, organisatieontwikkeling, change, leiderschap, management team, hrm, human resource, Rotterdam, Breda, Zuid-Holland, Zuid-West, fulltime, parttime, hybride, duurzaam, sustainability

Ik ontvang graag uw sollicitatie