HR Business Consultant

Deze vacature is reeds vervuld.

Savantis is een flexibele, dienstverlenende organisatie met een informele sfeer. We hebben een passie voor de ontwikkeling van mensen en organisaties en zetten ons in om vakmanschap te behouden en kennis te bevorderen.  

We zijn er voor mensen en bedrijven die zich verder willen ontwikkelen en succesvol willen zijn op hun vakgebied. Omdat ieder mens het verdient om met plezier naar zijn werk te gaan. En omdat elk bedrijf vakbekwaam personeel verdient dat het beste uit zichzelf haalt, elke dag opnieuw.

Hiervoor ontwikkelen we onder meer producten en diensten op het gebied van duurzame inzetbaarheid en human development, trainingen en opleidingen. Daarnaast ontwikkelen we lesmateriaal en examens voor het vmbo en mbo en ondersteunen we branchepartijen bij het aanvragen en verantwoorden van subsidies. 

Momenteel bestaat de vacature voor een breed georiënteerde

HR Business Consultant

HR ontwikkeling, advies en realisatie           locatie: Waddinxveen

Als HR Business Consultant bij Savantis heb je een breed en interessant takenpakket. Zo ontwikkel je HR diensten en producten op het brede gebied van Duurzame Inzetbaarheid (DI) voor onze klanten in het MKB, adviseer je jouw klanten hierover en ga je strategische samenwerkingen aan. Dit vraagt onder meer om creativiteit, goede adviesvaardigheden en commercieel inzicht. Per onderdeel ziet de functie er als volgt uit:

Ontwikkelen HR-diensten Duurzame Inzetbaarheid (creatief)

Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van onze DI-tools voor het MKB en het uitbreiden van onze dienstverlening op dit gebied. Je hebt interesse in het ontwikkelen van HR-producten voor Duurzame Inzetbaarheid en aantoonbare ervaring hiermee.

Uitvoeren HR-diensten Duurzame Inzetbaarheid (consultancy)

Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van onze MKB-klanten over relevante HR-diensten inclusief operationele ondersteuning. Hierbij gaat het om praktische diensten die onze klanten ontzorgen op het gebied van personeelsmanagement in brede zin. Hiervoor is het belangrijk dat je aantoonbaar goede adviesvaardigheden hebt en ervaring als extern adviseur bij klanten op locatie.

Strategische samenwerkingen (proactief)

Met jouw actuele HR-kennis en ervaring weet je onze HR producten en diensten  bij (potentiële) klanten duidelijk op de kaart te zetten. Je signaleert (toekomstige) HR-trends en integreert deze in het dienstverleningspakket van Savantis. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van belangrijke leads. Hiervoor voer je consultatief overleg met (grotere) potentiële klanten, inclusief het samenstellen van maatwerkoffertes en het geven van presentaties.

Vanwege je centrale rol binnen de organisatie is het belangrijk dat je bereid bent om regelmatig werkzaamheden vanuit het kantoor in Waddinxveen uit te voeren en klanten op locatie te bezoeken.

Jouw profiel

Bij deze uitdagende en ondernemende functie past het volgende profiel:

 • afgeronde HBO- of WO-opleiding op het gebied van HR, bedrijfskunde of vergelijkbaar;
 • actuele kennis van en werkervaring in het HR-werkveld;
 • visie op HRM en Duurzame Inzetbaarheid voor MKB-bedrijven;
 • goed ontwikkelde adviesvaardigheden en analytisch vermogen;
 • aantoonbare consultancy ervaring;
 • ondernemende instelling;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • in staat om tussen verschillende organisatieniveaus te schakelen;
 • beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week.

 

Wat bieden wij jou?

 • een functie met veel mogelijkheden tot eigen initiatief, samenwerken in  teamverband en persoonlijke ontwikkeling;
 • een uitstekend en concurrerend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en uitstekende pensioenregeling;
 • een lease-auto.

Status procedure: afrondende fase eindkandidaat, vervuld

Geïnteresseerd?

Heb je interesse, mail je c.v. en motivatie naar HRM-Partner, t.a.v. Herman Bosma.

E-mail: hbosma@hrm-partner.nl

Of neem contact op via Telefoonnummer 06 - 53 729 045. Hij vertelt je er graag meer over!

tags: hr, hrm, adviseur, consultant, business partner, human resources, manager, senior, interim, vaste baan, consultancy, mkb, Randstad, Zuid-Holland, Waddinxveen, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Leiden, Gouda, Rotterdam

Ik ontvang graag uw sollicitatie