Deze vacature is reeds vervuld.

Veelzijdige, dynamische regio MT-functie bij TBI | Croonwolter&dros.

Weet jij als geen ander de balans te vinden tussen de belangen van de organisatie en het welzijn van je collega's?Lees dan snel verder, dit is de vacature die jij zoekt!


HR Adviseur, Business Partner

Regio Noord Oost NL

Allround HR, in-door- en uitstroom, MT-rol; standplaats: Apeldoorn

Als HR Adviseur, business partner ben jij het eerste aanspreekpunt voor het management en je collega’s op de vestigingen Apeldoorn, Groningen en de afdeling TAI (Technische Automatisering en Informatisering). Jouw thuisbasis zal de vestiging Apeldoorn zijn en vanuit hier beantwoord jij al hun vragen o.a. op het gebied van arbeidsvoorwaarden, performance management en verzuim. Maar daar stopt het niet! Het is jouw missie om samen met het management de regio naar een hoger niveau te brengen en iedereen mee te nemen in het HR beleid en de visie van TBI | Croonwolter&dros. Dit doe je door het management en collega’s gevraagd en ongevraagd te adviseren met betrekking tot o.a. HRM-procedures en personele aangelegenheden. Daarnaast bied je collega’s ondersteuning op het gebied van loopbaanbegeleiding. Ook werk je veelvuldig samen met je collega’s van TBI Vitaal aan het gezondheidsmanagementbeleid en houd je ondertussen oog voor het signaleren van knelpunten in de organisatie en adviseert in de oplossingen.

Waar kom je te werken?

OVER CROONWOLTER&DROS
Technologie maakt ons leven veiliger, gezonder, aangenamer en duurzamer. Wij zijn Croonwolter&dros. We ontwerpen, realiseren en onderhouden slimme, technische systemen en installaties die de wereld om ons heen intelligenter maken. Techniek die situaties herkent en hierop reageert.

Wij zijn 2700 talenten met passie voor het vak. Nieuwsgierig genoeg om zich voortdurend te vernieuwen en te verbeteren. Wij zijn professionals. Vakmensen die pas tevreden zijn als systemen en installaties precies doen waarvoor ze bedoeld zijn. We gaan voor een sterk teamgevoel en het beste resultaat. Samen zijn wij Croonwolter&dros.

Croonwolter&dros maakt deel uit van de TBI Groep. TBI is een groep van ondernemingen die onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt. De groep kenmerkt zich als een wendbare organisatie. De TBI-ondernemingen beschikken over hoogwaardige, specialistische expertise op het gebied van Techniek, Bouw en Infra én bundelen hun krachten met als uiteindelijk doel: een toonaangevend resultaat.

Over de HR afdeling
Naast jou zijn er 10 andere HR Adviseurs werkzaam bij TBI | Croonwolter&dros, ieder met een eigen regio en specialisme. Maar er werken veel meer mensen in dit gezellige team. Onder leiding van de Directeur HRM bestaat het team uit 3 HR managers en worden jullie gezamenlijk ondersteund door de afdeling HR Business Support. Daarnaast zijn er ook nog specialistische afdelingen die onderdeel uitmaken van het HR team zoals; Recruitment, Learning & Development en TBI Vitaal.

Over de regio Utiliteit Noordoost-Nederland
Met 300 vakmensen verdeeld over onze vestigingen in Apeldoorn en Groningen bedienen wij onze klanten in de provincies Gelderland, Overijssel, Drenthe en Groningen. Onze klanten zijn actief in Care & Cure, Onderwijs, Vastgoed en Logistiek. Wij bieden integrale technische oplossingen zoals nieuwbouwprojecten of grote renovaties. Wij geven advies maar bieden ook, beheer- en onderhoudswerkzaamheden voor gebouw gebonden installaties aan. Wat centraal staat in onze vestigingen Apeldoorn en Groningen is de passie voor het vak en de techniek, het aanbieden van professionele oplossingen en het samen scoren want je staat er nooit alleen voor.

Over TAI
De afdeling ‘Technische Automatisering & Informatisering (TAI)’ is een club van 100 professionals die zijn gestationeerd in Dordrecht, Apeldoorn en Eindhoven. Deze club bestaat grotendeels uit (MES) software engineers, applicatie engineers en inbedrijfstellers. Onze projecten zijn zeer divers en doorlopen alle fasen, vanaf advisering en ontwerp tot het programmeren en in bedrijf stellen.
 

Ervaring

Je bent niet bang om de verantwoordelijkheid op HR-gebied van de vestigingen Apeldoorn, Groningen en afdeling TAI te dragen. Daarnaast weet je met jouw communicatie skills het HR beleid van TBI | Croonwolter&dros te vertalen naar nuttige oplossingen. Je speelt proactief in op veranderde omstandigheden en vertaalt de impact daarvan op de organisatie. Je hebt een passie voor HR, dit laat je zien door dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en veranderingen op HR-gebied. Herken jij jezelf daarnaast in onderstaande punten en weet jij je mannetje wel te staan in onze organisatie? Solliciteer dan direct!

 • Afgeronde HBO opleiding op het gebied van HRM.
 • >5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 • Ervaring binnen de technische installatie branche of projectenorganisatie is een pré.

Wat wij bieden

Naast een plezierige werksfeer, bieden wij jou een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Maar Croonwolter&dros beloont niet alleen in geld. Wij vinden het belangrijk dat jij alle mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. De techniek staat immers ook geen dag stil. Hiervoor hebben we een eigen portal met een aanbod van meer dan 300 cursussen en/of opleidingen.
Hieronder een greep uit onze arbeidsvoorwaarden:

 • Trainingen en cursussen om je te ontwikkelen tot expert. Ook online in ons online E-learning center
 • Winstafhankelijke uitkering
 • 24 vakantiedagen, 12 ADV dagen
 • Lease-auto
 • Pensioenregeling PMT
 • Fietsplan
 • Bedrijfsfitnessregeling (vergoeding sportschool)
 • Collectieve verzekeringen


Als je bij Croonwolter&dros komt werken, komt jouw zoon of dochter mogelijk in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI. Het doel van deze stichting is het bijdragen aan de scholing, vorming en studie van kinderen van werknemers van TBI-ondernemingen. Het Studiefonds realiseert dit doel door aan de kinderen van TBI-medewerkers, die daarvoor in aanmerking komen, vanaf de middelbare schoolleeftijd een school- en studietoelage ter beschikking te stellen. De hoogte van deze toelage wordt elk jaar opnieuw vastgesteld en is mede afhankelijk van de kosten van onderwijs, het aantal aanmeldingen én de financiële situatie van Stichting Studiefonds TBI.

Status Procedure: succesvol vervuld

Interesse?

Herken jij je in het profiel en heb je interesse, stuur dan je meteen je cv naar HRM-Partner tav Herman Bosma.

E-mail: hbosma@hrm-partner.nl 

Je bent ook van harte uitgenodigd contact op te nemen.

Ik vertel je er graag meer over!

Tel.: 06 – 53 729 045.

  

Tags: hr adviseur, business partner, officer, generalist, manager, projects, projecten, operationeel, tactisch, strategisch, management team, hrm, human resource, Apeldoorn, Groningen, Gelderland, Overijssel, Drenthe, Noordoost-Nederland

Ik ontvang graag uw sollicitatie