Deze vacature is reeds vervuld.

Transdev Nederland geeft mensen de vrijheid om te reizen. Als toonaangevend mobiliteitsbedrijf zijn we actief in het hele land onder diverse merknamen zoals Connexxion, Hermes en Witte Kruis. We leveren innovatieve mobiliteitsoplossingen voor personenvervoer en dragen met onze duurzame voertuigen en initiatieven bij aan de energietransitie in ons land. Bij alles wat we doen staan onze reizigers en medewerkers centraal. Transdev Nederland heeft 12.000 medewerkers en vervoert dagelijks zo’n 500.000 mensen.

Als onderdeel van een grote internationale organisatie van 82.000 medewerkers in 20 verschillende landen, profiteren we van een enorme hoeveelheid kennis en ervaring. Als koploper op het gebied van zero-emission personenvervoer en innovatieve mobiliteit zijn we bovendien voortdurend op zoek naar talent en de nieuwste technieken en partners. Zo kunnen we als organisatie blijven innoveren en onze ambities realiseren.  


HR binnen Transdev
Onze HR organisatie bestaat uit een team van 15 HR professionals. 9 van hen zijn werkzaam binnen de verschillende concessies. Op het servicekantoor zit een team van 6 HR professionals met allemaal een eigen specialisme.

Vanuit onze HR strategie hebben we voor de organisatie voor de langere termijn een aantal hoofdthema´s geformuleerd:
- Leiderschap en cultuur
- Duurzame inzetbaarheid
- Strategische Personeel Ontwikkeling
- HR performance

Vanuit deze thema’s bouwen wij vanuit HR aan een sterke organisatie, zowel intern als extern. Een organisatie, waarin medewerkers graag willen werken en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Kortom; onze mensen maken de organisatie sterker en beter en zorgen voor een optimaal bedrijfsresultaat.

Wat ga je als HR business partner binnen Transdev doen?
Als Business Partner adviseer je het lijnmanagement en fungeer je als aanspreekpunt op het brede gebied van HR voor de leidinggevenden en medewerkers op het hoofdkantoor van Transdev (afdelingen: Shared Services, Commercie, Tender, Finance en Service Planning, KAM, Projectmanagement, Procurement, Legal, Audit & Risk, IT, Regiecentrum OV, Communicatie, HR en Academy). Je hebt een coachende, adviserende en ondersteunende rol richting het lijnmanagement. Dit doe je door proactief mee te denken en signalen vanuit de praktijk te vertalen naar een mogelijke ontwikkeling.

Er is veel ruimte voor eigen inzicht en initiatieven. Dat ervaar je onder andere in de projecten die je initieert en leidt. Naast jaarlijks terugkerende projecten, zoals onder andere medewerkers-betrokkenheidsonderzoek en people review ben jij vanuit jouw rol verantwoordelijk voor het verdere ontwerp van het thema strategische personeel ontwikkeling binnen de HR strategie. Dit houdt in, dat je de basis creëert voor een overzicht van de populatie binnen Transdev Nederland. De juiste mensen op de juiste plek is daarin van groot belang en jij adviseert de leidinggevenden hoe zij dit het beste voor elkaar kunnen krijgen. Jouw inzet en inbreng hebben daarmee direct impact op het succes van Transdev!

Wat vragen wij?
Wij staan open voor een flinke dosis enthousiasme. We hopen dat jouw eerdere werkervaringen een brede kijk op zaken met zich meebrengt en dat je van daaruit binnen de afdeling HR een belangrijke bijdrage kan leveren aan het verder ontwikkelen en implementeren van het HR beleid.

Wij zoeken iemand met een afgeronde HBO/WO opleiding (HRM of Bedrijfskunde) en bewezen en ruime ervaring in een allround HR functie, bij voorkeur in een dynamische professionele, maar ook complexe werkomgeving. Je hebt kennis en ervaring met het werken in (en leiden van) HR projecten. Jouw kennis van wet- en regelgeving en actuele ontwikkelingen en trends binnen het HR vakgebied is altijd up-to- date.

Verder ben je een echte verbinder. Iemand die zich durft uit te spreken en de zaken zeer direct, maar met een glimlach kan brengen. Je overziet het geheel snel en kan vervolgens goed de vertaling maken voor de business. Een echte doener, met een flink stel hersenen dus.

Bovenal zoeken wij een nieuwe HR kanjer in ons team!

Je gaat werken op het servicekantoor van Transdev Nederland, een aantrekkelijke, moderne, nieuwe werkomgeving, te Hilversum, gelegen direct nabij bus en NS station.

Dus als je veel wil leren, en veel wil brengen in een dynamische omgeving, samen met HR professionals, dan horen we graag van je.

Geïnteresseerd?

We ontvangen graag je cv en motivatie, welke je kunt mailen naar Herman Bosma, HRM-Partner.

E-mail: hbosma@hrm-partner.nl  Of neem contact op via telefoonnummer 070-3606990.

 

Ik ontvang graag uw sollicitatie