Dynamische non-profit organisatie, met herkenbare maatschappelijke relevantie en impact.

Onze  opdrachtgever is een dynamische grotere non-profit organisatie, met herkenbare maatschappelijke relevantie en impact.

Vanwege de verdergaande ontwikkelingen in de markt en in onze samenleving, bestaat er behoefte om continu verder te professionaliseren en door te ontwikkelen als organisatie, qua dienstverlening en HRM.

In verband hiermee is de vacature ontstaan voor een enthousiaste, ambitieuze

HR Business Partner

Tactisch, strategisch, change en projecten

Regio: Den Haag en Leiden

Je komt het HR-team verstreken als tactisch en strategisch HR Business Partner, gevraagd en ongevraagd, adviserend aan het management, de medewerkers en ten behoeve van de professionele dienstverlenende organisatie (divisie).

Als HR Business Partner word je binnen deze divisie verantwoordelijk voor een regio, samen met een HR Adviseur. Je wordt sparring-partner van het districtsmanagement en rapporteert aan de HR Manager.

In de organisatie worden de eerste-lijns HR-vragen zo veel mogelijk opgevangen via een geavanceerd click-call-facesysteem en een professioneel Shared Service Center.

Hierdoor kun je je focussen op HR-topics als strategische personeelsplanning, talentmanagement, employability, diversiteit, verandermanagement, leiderschap, procesoptimalisatie, organisatieontwikkeling- en inrichting en de hieraan verbonden projecten (in jouw divisie/regio en landelijk).

Het profiel:

 • HBO+/WO-opleiding, Bedrijfskunde/HRM/A&O Psychologie of hiermee vergelijkbaar;
 • Academisch werk- en denkniveau;
 • Vanaf 5+ jaar relevante werkervaring in professionele, complexe, bij voorkeur middelgrote/grotere organisaties (profit/non-profit);
 • Aantoonbare tactische en strategische adviesvaardigheden en in staat een onafhankelijke positie in te nemen;
 • Actuele kennis op het gebied van organisatieontwikkeling en de nieuwste HR-trends;
 • Sterke tactische/strategische visie, uitstekende communicatieve en beïnvloedingsvaardigheden op alle niveaus van de organisatie, intern en extern;
 • Specifieke competenties; stevige adviseur, verbindend, realiserend, stimulerend, overtuigend en humor.

De propositie:

 • Uitgelezen kans als HR-professional een substantiële bijdrage te leveren aan deze bekende, dynamische organisatie met relevante impact op de samenleving en ‘BV Nederland’;
 • Prettige werksfeer in enthousiast en professioneel team;
 • fulltime of parttime
 • Ruimte qua functioneren, deels thuiswerken en groeien in een afwisselende functie;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waaronder dertiende maand, studiemogelijkheden, goede pensioenregeling, fiets- en fitnessregeling.

 

Interesse?

Herken jij je in het profiel en heb je interesse, stuur dan je cv naar Herman Bosma.

E-mail: hbosma@hrm-partner.nl 

Je bent ook van harte uitgenodigd contact op te nemen.

Ik vertel je er graag meer over!

Tel.: 06 – 53 729 045.

Tags: hr business partner, hr manager, hr adviseur, change, projects, projecten, verandermanagement, leadership, organisatieontwikkeling, strategisch, hrm, human resource, Den Haag, Leiden, Rotterdam, Zuid-Holland, Randstad, parttime, fulltime

 

 

I would like to receive your application

Apply