Associate Search & Selectie

 

Associate Search & Selectie Ondernemend consultant/projectmanager met oog voor talent & business

Regio: Den Haag (NL)

HRM-Partner is als gespecialiseerd executive search & selectie & interim bureau actief in de zeer dynamische arbeidsmarkt voor ervaren HR professionals op HBO en academisch niveau. Het gaat om de invulling van strategische HR functies en het bieden van interim HR oplossingen.

Onze klanten bevinden zich in alle branches. Het betreffen gevarieerde organisaties, van klein tot groot, zoals start-ups, maar ook beursgenoteerde fondsen en multinationals, overheden en instellingen. Regelmatig betreft het een internationale scope.

Type vacatures behelsen onder meer: HR Adviseur, Business Partner, HR Manager, HR Director en HR Specialist / Projectmanager (bijv. op gebied van Recruitment, Employer Branding, Talent Ontwikkeling, Compensation & Benefits, Employabilty, Diversiteit, organisatieontwikkeling, change management, sociaal plan, e-hrm, outsourcing).

In verband met de verdere strategische groei en ontwikkeling van het bureau, zoekt HRM-Partner contact met kandidaten voor de veelzijdige en dynamische functie van

Als ondernemend Consultant Search & Selectie ben je de driver en spin in het web aangaande de opdrachten, van het begin tot en met de invulling. Het gaat om executive search, werving & selectie en interim-management opdrachten.

Je zorgt voor het verwerven van de opdracht middels een professionele intake, voor een vlotte adequate uitvoering van het gehele search, werving en selectie proces, tot en met de positieve afronding van de opdracht met de meest passende kandidaat. Je helpt met de verdere uitbouw en ontwikkeling van het bureau en tevens van het netwerk van het bureau. Uiteraard zijn zowel de klanten als de kandidaten van groot belang voor het welslagen van je opdrachten.

De klantrelatie is derhalve cruciaal voor je succes. Uiteraard helpt het je als je ervoor gaat en vindingrijk bent. Je ziet altijd de opportunities, zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Het betreft een uitermate zelfstandige functie, waarbij je samenwerkt in èn met een professioneel team. Als zodanig ben je partner in people’s business.

Profiel:

  • Een enthousiaste gedreven professional met academisch werk- en denkniveau;
  • Tenminste een aantal jaren werkervaring met het werving & selectie proces bij professionele organisaties/bureaus (in-/extern);
  • Bij voorkeur kennis van en tenminste sterke affiniteit met het HRM vak;
  • Bovengemiddelde kennis en ervaring met moderne search tools en practice;
  • Specifieke competenties: oprechte interesse in human talent, ondernemerschap, representatief, origineel, uitstekende advieskwaliteit, uitstekend in plannen en organiseren, opbouwen en onderhouden van relaties, klant- en resultaatgericht, zorgvuldig, lef, assertief, positieve enthousiasmerende drive;
  • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Propositie:

  • zeer zelfstandige en dynamische functie o.g.v. search & selectie, binnen een gerenommeerd bureau, samenwerken in een enthousiast professioneel team;
  • opereren als ondernemer, ruimte voor initiatieven en eigen ontwikkeling;
  • een interessante klantenportefeuille; opdrachten en vacatures op HBO/academisch, management/advies niveau;
  • een 4-daagse werkweek behoort tot de mogelijkheden; ‘nieuwe werken’.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze nieuwe functie, mail dan je cv met motivatie via onderstaand formulier.

I would like to receive your application

Apply