Groep Koninklijke De Vries Scheepsbouw is een gerenommeerde scheepsbouwer van exclusieve, zeegaande jachten van de allerhoogste kwaliteit. De Groep bestaat uit 6 bedrijven, te weten:

Koninklijke De Vries Scheepsbouw, De Vries Scheepsbouw Makkum, Scheepswerf Slob, Akerboom Yacht Equipment, De Klerk Binnenbouw and STI Engineering.

Elk bedrijf heeft een eigen rol in het bouwproces, investeert in vakmanschap en werkt met de modernste technieken.

De Klerk Binnenbouw (DKB) draagt met circa 145 vakmensen zorg voor het complete interieurdesign en -inrichting van de luxe jachten van De Vries Groep.

In verband met verdergaande groei en ontwikkeling van DKB is de vacature ontstaan voor een enthousiaste en gedreven

HR Business Partner

Allround HR, hands-on, tactisch, strategisch

Locatie: Moordrecht

Het betreft een uitdagende functie binnen een organisatie waar vakmanschap bovenaan staat. Er staat een degelijke HR-basis, waarbij het management bekend (en gewend) is samen te werken met een HR Business Partner die fungeert als volwaardig sparringpartner. Een plek waarin je adviesvaardigheden helemaal tot hun recht komen en je continu schakelt tussen tactisch/strategische vraagstukken en de dagelijkse praktijk.

Je wordt verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van het HR beleid en de adequate uitvoering daarvan. Belangrijke thema’s zijn onder meer: strategische personeelsplanning, organisatieontwikkeling, ontwikkeling-, opleiding- en trainingsbeleid, verzuim, werving en selectie, onboarding, CAO, OR.

Tevens maak je deel uit van het HR team van de De Vries Groep (ca. 1.200 mw.) en lever je een bijdrage aan groepsbrede HR projecten.

Je geeft leiding aan en werkt samen met 2 directe collega’s die verantwoordelijk zijn voor de HR-administratie. Je rapporteert aan de HR Manager van De Vries Groep/Koninklijke De Vries Scheepsbouw.

Jouw profiel

  • HBO/WO opleiding, HRM of hieraan gerelateerd;
  • Vanaf 5 jaar relevante allround HR werkervaring in dynamische organisaties (profit, bij voorkeur maakindustrie)
  • Actuele kennis HRM, wet- en regelgeving
  • Business Partner, advies- en coachvaardig
  • Je bent een selfstarter, teamplayer, people manager, flexibel, schakelt vlot tussen hands-on en tactisch/strategisch niveau, oplossings- en klantgericht, organisatiesensitief, ondernemend, toegankelijk, zichtbaar en hebt plezier in je werk

Propositie

  • Uitdagende allround HR functie in een gerenommeerd familiebedrijf met een prettige bedrijfscultuur
  • Waar vakmanschap, goede samenwerking en het bouwen van zeegaande kwaliteitsjachten hoog in het vaandel staat
  • Veel ruimte voor eigen initiatief en om jezelf verder te ontwikkelen
  • Fulltime, parttime (min. 32 uur per week, hybride)
  • Prima salarispakket zowel primair als secundair, zoals bijv. 43 vakantiedagen

Interesse?

Herken jij je in het profiel en heb je al interesse, stuur dan je meteen je cv naar Herman Bosma.

Je bent ook van harte uitgenodigd contact op te nemen.

Ik vertel je er graag meer over!

E-mail: hbosma@hrm-partner.nl             Tel.: 06 – 53 729 045.

Tags: hr, business partner, adviseur, advisor, generalist, hr manager, projects, projecten, hybride, operationeel, tactisch, strategisch, hrm, human resource, Gouda, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Zuid-Holland, Randstad, fulltime, parttime, thuiswerken, hybride, maritiem, shipbuilding, scheepsbouw, interieur design, yachts

Solliciteren